Uitnodiging

Gastspreker Relatieavond

Hessel Steegstra

20 mei 2022
aanvang: 19.00 uur

Kantine ONS Sneek

In de aanloop naar de 10e editie van het

Jorn Feenstra Internationaal Jeugdvoetbaltoernooi

wat zal worden gehouden op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei a.s. organiseren we wederom een relatie-avond op vrijdag 20 mei a.s.
Aanvang 19.00 uur in de kantine van ONS-Sneek

Hessel Steegstra uit Sneek is vanaf augustus 2008 assistent – scheidsrechter bij nationale voetbalwedstrijden en sinds 2013 ook bij wedstrijden o.a. in de Champions League en EK- en WK (kwalificatie) interlandwedstrijden.

Als vaste assistent van scheidsrechter Danny Makkelie heeft hij al veel Nederlandse en buitenlandse stadions bezocht. Als grensrechter is Steegstra o.a. geweest bij Chelsea – Atlético Madrid en Borussia Dortmund – Internationale. Ook bij wedstrijden van Bayern München en Juventus assisteerde hij. In het weekend is Steegstra een bekende verschijning op een van de Nederlandse voetbalvelden.

Hessel Steegstra, financieel beleidsadviseur bij Veiligheidsregio Fryslân, kan ons door zijn ruime ervaring als grensrechter vermaken met interessante en boeiende verhalen en anekdotes betreffende het 90 minuten hanteren van de vlag langs de lijn.

De inloop is vanaf 18.45 uur en na afloop is er gelegenheid om met Hessel en overige vrienden en relaties na te praten. We stellen het zeer op prijs jullie op deze avond onder het genot een hapje (aangeboden door Catering NIJDAM) en een drankje te mogen begroeten.